Proscar

Piller imod forstørret prostataProscar er en behandling til lindring af symptomer på forstørret prostata, produktet bliver produceret af Merck Sharp and Dohme.

 

Køb behandling online

Hvad er Proscar?

Proscar er en tablet-behandling for forstørret prostata, som også er kendt som BPH. Produktet indeholder en aktiv ingredients, som begrænser virkningen af et af kroppens enzymer. Enzymet er ansvarlig for omdannelse af testosteron til dihydrotestosteron, en proces der kan få prostatakirtlen til at vokse.

Forstørret prostata er i langt de fleste tilfælde ikke en alvorlig sygdom. Du bør dog søge egen læge, for at udelukke mere alvorlige sygdomme som eksempelvis prostatakræft. Prostatakirtlen spiller en væsentlig rolle i mandens produktion af sæd. Den tykke hvide sædvæske produceres i kirtlen, som i sædblæren blandes med sædceller. Væsken fungerer som transportmiddel og energikilde for sædcellerne efter sædafgang. Proscar - Behandling af forstørret prostataHvordan virker Proscar?

Hos midaldrende mænd foregår omdannelsen af testosteron til dihydrotestosteron hurtigere, og det er denne omdannelse der faciliterer vækst af prostata. Proscar virker ved at begrænse denne omdannelse. Proscar indeholder den aktive ingredients finasterid, som begrænser et bestemt enzyms aktivitet. Alfa-5-reduktase-enzymet er en intergreret del af den hormonelle omdannelse og ved at hindre dets funktion, er proscar med til at reducere virkningen på prostata og dermed lindres sympotomerne på BPH.  

Få din recept online