Finasterid

Finasterid 1mg mod mandligt hårtab kom på markedet i starten af 2018. Indtil dette punkt var det kendte varemærke Propecia den eneste behandling med klinisk bevist virkning – men nu er der to!

Køb generisk Propecia Online

 

Hvad er Finasterid 1mg?

Kort fortalt er det et generisk medikament, med samme aktive ingrediens som Propecia og som dets eget navn: finasterid. Dets egenskab i forbindelse med bekæmpelse af hårtab, blev bevist tilbage i 1998. Behandlingen virker ved at forhindre omdannelsen af testosteron til dihydrotestosteron (eller DHT) i kroppen. Behandlingen er udviklet til mænd, da DHT er et mandligt hormon, som er ansvarlig for skaldethed i 95% af tilfældene. Finasterid er den mest effektive behandling af hårtab, og bliver derfor anbefalet af mange specialister. Finasterid er kendt for sine positive resultater. Selv på mere følsomme områder, som tindingerne, da det er i disse områder at hårtab rammer først.

Hvem kan bruge Finasterid 1mg mod hårtab?

Produktet er kun beregnet til mænd og må ikke bruges af kvinder. Det er bedst at starte behandlingen med finasterid, så snart de første tegn på hårtab viser sig. Desto før behandlingen begynder, desto højere effektivitet opnås med behandlingen. Der er mange mænd, som begynder at benytte produktet i en tidlig alder, fordi det er særdeles velegnet til forebyggelse af hårtab. Specielt dem som er særligt udsat for risikoen (f.eks. hvor forældre eller bedsteforældre lider af hårtab), benytter finasterid for at forebygge hårtab.

Endvidere ser det ud som om at det har en større virkning, hos personer der er under 40 år. Der er dog bevist positive egenskaber imod hårtab hos personer i alle aldersgrupper.

En reducering af hårtab er blevet observeret, hos næsten alle mænd, da behandlingen virker på et hormonelt niveau.

Køb finasterid 1mg mod hårtab