Propecia

Mandligt hårtabPropecia er det eneste medikament, til behandling af hårtab, hvis brug kræver en recept.
Det er også den behandling, der betragtes som den mest effektive i forbindelse med genvækst, med undtagelse af implantater og mikro implantater. Du bør derfor overveje denne behandling hvis du vil undgå at miste håret i en tidlig alder.

Køb Propecia Online

 

Hvad er Propecia?

Kort fortalt er det et generisk medikament, fremstillet af molekylet “Finasterid” hvis egenskab i forbindelse med bekæmpelse af hårtab, blev bevist tilbage i 1998. Behandlingen virker ved at forhindre omdannelsen af testosteron til dihydrotestosteron (også kaldet DHT) i kroppen. Behandlingen er udviklet til mænd, da DHT er et mandligt hormon, som er ansvarlig for skaldethed i 95% af tilfældene. Propecia er derfor den mest effektive behandling af hårtab, og bliver derfor anbefalet af mange specialister. Propecia er kendt for rigtig positive resultater. Selv på mere følsomme områder, som tindingerne, da det er i disse områder at hårtab rammer først.Propecia - Behandling af hårtab

Hvem kan bruge Propecia?

Produktet er kun beregnet til mænd, da det ikke har nogen effekt hos kvinder. Det er bedst at starte behandlingen med Propecia, så snart de første tegn på hårtab viser sig. Desto før behandlingen begynder jo mere effektivt er behandlingen. Der er mange mænd, som begynder at benytte produktet i en tidlig alder, fordi det er særdeles velegnet til forebyggelse af hårtab. Specielt dem som er særligt udsat for risikoen (dem som har forældre eller bedsteforældre som lider af hårtab), benytter Propecia for at forebygge hårtab.

Endvidere ser det ud som om at det har en større virkning, hos personer der er under 40 år. Der er dog bevist positive egenskaber imod hårtab hos personer i alle aldersgrupper.

En reducering af hårtab er blevet observeret, hos næsten alle mænd, da behandlingen virker på et hormonelt niveau.

Køb Propecia hos Online apotek