Caverject

Behandling af impotens med caverjectCavarject er et lægemiddel, der anvendes til behandling af erektil dysfunktion (impotens). Den aktive ingrediens er alprostadil. Alprostadil er det samme som et naturligt forekommende kemikalie kaldet prostaglandin.

Køb Caverject hos online apotek

Hvad er Caverject

Lægemidlet Caverject anvendes til behandling af erektil dysfunktion også kendt som impotens. Produktet anvendes, når blodkarrene og nerverne i penis ikke længere fungerer som de skal. Ved brug øges blodgennemstrømningen og øger dermed mængden af blod i penis. Produktet sprøjtes direkte ind i penis, herefter opstår en erektion normalt indenfor 5 til 10 minutter. Fordelen ved Caverject er at det virker hurtigt, og at seksuel stimulation ikke nødvendigvis kræves.Cavrject - Behandling af impotensCaverject anvendes til behandling af erektil dysfunktion. Erektil dysfunktion er særligt almindeligt hos ældre mænd, fordi de processer, der gør det muligt for penis at blive oprejst, ikke længere fungerer korrekt. Produktet er en effektiv løsning, der får blodkar i corpus cavernosum til at udvide. Det udvider og der kan derfor komme mere blod til penis hvilket vil føre til en erigeret penis, som kan anvendes til samleje.

Hvad er årsagen til impotens

Impotens er et tabu for rigtig mange mænd, selvom det er et meget udbredt problem. Mange mænd vil i løbet af deres liv opleve at få rejsningsproblemer. Der kan være mange årsager til erektil dysfunktion bl.a. andre sygdomme, sukkersyge, angst og alkoholindtagelse. Årsagerne kan deles op i to grupper, psykiske og fysiske årsager. De psykiske årsager kan bl.a. være angst for ikke at præstere og stress. De fysiske årsager kan bl.a. skyldes forhøjet kolesterol-tal eller sukkersyge.

Køb behandling online
Caverject er også kendt som:

  • Kaverject
  • Carverject
  • (Alprostadil) som indsprøjtning
  • Caverjekt
  • Carverject