Online behandling

Behandling med FinasterideDer findes flere forskellige online apoteker, vi har i jagten på det bedste danske online apotek, valgt et med online konsultation. Dette giver en lettere kontakt med læge og apotek, og forkorter tiden før behandlingen kan begynde.

Webapoteker med base i Danmark har ikke altid mulighed for at acceptere recepter fra online konsultationer, men webapoteket Treated.com fra Storbritannien kan sagtens acceptere recepter fra online konsultationer. Desuden kan du via Treated.com få en online konsultation direkte gennem deres hjemmeside.


Hos Treated.com Danmark tilbyder de:

 • Gratis online konsultation
 • Ekspreslevering
 • Alle priser i DKK
 • Fri fragt
 • Alle priser er inkl. alt

Hvordan fungerer online behandling?

Vælger du at benytte et online apotek som tilbyder hele pakken, konsultation med en læge og dispenserer din medicin, så vil processen typisk være:

 1. Vælg dit produkt: F.eks. dine sædvanlige piller mod impotens. Alle medicinpriser er alt inklusiv.
 2. Udfyld konsultationen: Alder, vægt, højde og spørgsmål som er relevante for det valgte produkt og tilstand som skal behandles.
 3. Afvent lægens svar: Fra tid til anden kan der være uddybende spørgsmål til konsultationen. Det kan f.eks. Være hvis symptomerne ikke er beskrevet grundigt nok eller at der ikke umiddelbart ud fra svarene ikke er grundlag for ordinering af den bestilte medicin.
 4. Recept: Lægen udsteder en elektronisk recept, som bagefter sendes direkte til apoteket.
 5. Din medicin afsendes: På apoteket foretages en sidste kontrol af konsultation, for at sikre korrekt ordinering og dosis, herefter pakkes og afsendes din medicin.
 6. Du modtager ordren næste dag: Dagen efter modtager du din medicin, og du kan begynde din behandling.

Er medicin fra et online apotek lovligt i Danmark?

Det korte svar er ja, og også fra udenlandske apoteker. I EU må du nemlig gerne finde behandling i andre EU-lande. Når du gennem en online konsultation får udstedt recept i et andet EU-land, så svarer det til at du tog til din egen læge i Danmark. Den eneste forskel er at online konsultation ikke er tilgængelig i samme omfang i Danmark, som de er det i f.eks. Storbritannien.

Hvilke typer medicin kan jeg bestille online?

Næsten alt, vi deler dog svaret op i to dele:

 • Fornyelse af eksisterende receptpligtig behandling
 • Udstedelse af ny recept

Fornyelse af eksisterende receptpligtig behandling kan ofte lade sig gøre, så længe du overholder dine kontrolbesøg hos egen læge (f.eks. Blodsukkermålinger ved sukkersyge).

Udstedelse af nye recepter kan kun lade sig gøre i tilfælde hvor der er tydelige symptomer og disse symptomer ikke kan være indikator for en anden sygdom. Har du f.eks. Taget en hjemmetest for klamydia og fået et positivt testresultat, så kan der i langt de fleste tilfælde udstedes recept.

Du skal dog være opmærksom på at selvom en behandling måske er tilgængelig i Danmark, så er det ikke ensbetydende med at produktet kan fås under samme navn, eller med det samme aktive ingrediens, i samme mængde eller dosis som i Danmark. Der kan være forskelle på de kliniske retningslinjer i forskellige lande. I langt de fleste tilfælde vil de dog være sammenlignelige og uanset hvad vil behandlingen naturligvis være designet til at håndtere sygdommen.