Tidlig sædafgang

Behandling af tidlig sædafgangFor tidlig sædafgang eller præmatur ejakulation, er når manden kommer inden for de første 2 minutter af penetration.

Behandling af for tidlig sædafgang

 

Det er svært at sige præcis hvad for tidlig sædafgang er, da dette afhænger af dig og din partner. Seksuelle behov, lyster og forventninger variere fra person til person.
Når manden når klimax inden for et til to minutter, er det dog sjældent tilfredsstillende for nogen af parterne. Sker dette ofte, kan det betegnes som for tidlig sædafgang.


Hvad er årsagen til for tidlig sædafgang

Mange læger mener at det har indflydelse for, om man kommer til at lide af for præmatur ejakulation hvornår og hvordan man lærer at have sex. Hvis man som teenager har en frygt for at blive opdaget imens man onanere, og derfor øver sig i at komme hurtigere, kan dette have en indflydelse på ens sexliv senere i tilværelsen.

Få online recept til behandling


Situationel tidlig sædafgang kan opstå på grund af stress, lavt selvværd eller nervøsitet. Det er meget normalt at være nervøs, når man er sammen med en ny eller mere erfaren partner, og ikke vil skuffe vedkommende. I andre tilfælde kan situationel tidlig sædafgang opstå grundet en sygdom som eksempelvis sukkersyge eller forhøjet blodtryk.

 

Hvordan holder man længere

Hvis problemet skyldes følelsesmæssig indflydelse kan det hjælpe at snakke om problemet med sin partner. Det kan være med til at skabe forståelse og fjerne noget af presset. Ligeledes kan en terepeut eller læge være behjælpelig med eventuelle udiagnosticerede tilstande som kan være med til at forårsage præmatur ejakulation.

Mænd der udelukkende oplever milde former for præmatur ejakulation eller blot vil have det til at vare lidt længere, kan forsøge at træne dem selv uden brug af medicin. De mænd som oplever svære tilfælde af for tidlig sædafgang kan dog vælge at søge behandling.

 

Behandling af for tidlig sædafgang

De to hovedgrupper af medicin på markedet kommer i form af cremer som EMLA cream og Priligy som er en tablet. EMLA cream gør nerverne mindre følsomme under huden på penis. Priligy indeholder en ingrediens som skruer ned for hele nervesystemet og dermed forhøjer mandens tolerance for seksuel stimulans.

 

Køb EMLA creme her Køb Priligy her