Priligy

Behandling af tidlig sædafgangDapoxetine

Priligy er en tablet som er udviklet til specifikt at behandle for tidlig sædafgang.

Køb Priligy online

Hvad er Priligy

Priligy er en tablet, som kan afhjælpe præmatur ejakulation og er i øjeblikket den eneste af sin slags på markedet specifikt til dette formål.

 

Den aktive ingrediens i pillerne er dapoxetine. Priligy er den første tablet som er udviklet specifikt til behandling af tidlig sædafgang. Under sex opstår mandens krop klimaks efter en række kemiske reaktioner finder sted i respons til seksuel stimulering. Disse kemiske reaktioner faciliterer transmissionen af signaler i centralnervesystemet, der får en mand til at opleve orgasme og ejakulere. Ved at gå ind og regulere niveauerne af de kemiske reaktioner, og derigennem giver det manden større kontrol over hvornår han vil komme og forlænger samleje. Pillerne virker 1 til 2 timer efter indtagelse og kun 5% af stoffet er i kroppen efter 24 timer.Priligy - Behandling af tidlig sædafgang

Præmatur ejakulation

Studier tyder på at op imod 30% af alle mænd lider af præmatur ejakulation. Samtidig er det kun 10% af disse mænd som søger lægehjælp. Det er derfor et større problem for mange og et stærkt underbehandlet medicinsk problem.


Der er forskellige grunde til for tidlig sædafgang, stress og psykologiske faktorer har typisk en central rolle. Det er svært at definere præmatur ejakulation, men kort sagt kan det defineres:
Udløsning inden for et eller to minutter efter penetration, mangel på kontrol over udløsning og negative personlige konsekvenser.

Køb Priligy online